Start 2021 med en udvidet 30-dages prøveperiode af Debitoor faktureringsprogram

Alle opslag

Online betaling i et regnskabsprogram

Flere og flere ting foregår efterhånden online, og med god grund. Det er oftest hurtigere, når ting foregår online fremfor at gøre det offline. Den fysiske regnskabsføring er også ved at komme i glemmebogen, da flere selvstændige har fået øjnene op for fordelene ved online regnskabsføring. Med et online regnskabsprogram følger også online fakturaer, men kan betalingen også foregå online? Det kan den ihvertfald!

Mand der foretager en online betaling igennem hans regnskabsprogram

Heldigvis har du, som kunde i Debitoor, mulighed for at modtage betaling online. Det gør livet nemmere for både dig og for dine kunder, og du kan nemt følge med i, når pengene ruller ind på kontoen.

Hvilke muligheder for online betaling har jeg i Debitoor?

Om du ejer en fysisk butik eller udelukkende kører din virksomhed online, har du gode muligheder for at benytte online betaling. Du kan gøre brug af enten SumUp eller PayPal, som begge er to stærke spillere på markedet, inden for online betaling.

Online betaling med SumUp

Dem af vores kunder, der oftest gør brug af SumUp er de kunder, som gør brug af deres kortterminal. SumUp er en virksomhed, der har specialiseret sig i online betaling eller mere præcis: kortbetaling for mindre virksomheder.

Hvis du har din egen butik eller en virksomhed, der kører ud, er det en stor fordel, hvis du har en kortterminal. SumUp's kortterminal er en enkel og billig løsning, som gør det muligt at modtage alle korttyper, hvoren du er.

Sumup kortterminal der bliver brugt i en butik

Kortterminalen er et billigere alternativ til den ellers velkendte dankortterminal. Hvis du forbinder din Debitoor konto med din SumUp kortterminal, kan du straks se transaktionerne i din Debitoor oversigt. Efter endt betaling har kunden mulighed for at modtage en kvittering på enten mail eller SMS.

Udover at gøre kortbetaling nemmere, har SumUp også samme funktion som PayPal. Med SumUp kan kunden nemlig også vælge at betale sin faktura via et SumUp link. Så klikker kunden blot på linket, udfylder sine kontooplysninger og trykker på "betal". Igen her kan du se transaktionen på din konto, så du hurtig skaber et overblik over dagens salg.

Online betaling med PayPal

For det første kan du, hvis du sender en faktura i Debitoor faktureringsprogram, gøre det muligt for din kunde at betale ved hjælp af PayPal. Hvis du ikke er bekendt med PayPal, er det en virksomhed, som har specialiseret sig inden for netop online betaling.

Ved at forbinde din Debitoor konto med en PayPal konto, vil dine fakturaer blive sendt til kunden, sammen med et betalingslink. Kunden har så mulighed for at klikke på linket og foretage betalingen nemt, hurtigt og sikkert.

Det smarte er her, at kunden ikke selv skal indtaste dine kontooplysninger eller det beløb, der skal betales. Kunden skal blot indtaste sine egne betalingsoplysninger. Når transaktionen er gået igennem, kan du se, at den pågældende faktura vil være markeret som betalt i Debitoor faktureringsprogram.

Hvad er fordelen ved online betaling?

Der er flere fordele ved at benytte sig af online betaling i sin virksomhed. De fleste nævner, at den største fordel er, at betalingen foregår mere sikker, hvis den sker online. Andre påpeger, at man får hurtigere betaling, hvis man gør brug af online betalingsløsninger, såsom SumUp og PayPal.

For andre er den største fordel, at betalingen foregår meget nemmere, end hvis betalingen skulle ske på anden vis. Vi kan kun være enige i de forskellige fordele, så hvorfor ikke give dig i kast med online betaling allerede i dag?

Kombiner online betaling og online fakturering

Online betaling og online fakturering passer lige så godt sammen, som smør på varm brød gør. Det er match made in heaven! Du kan styrke din virksomheds regnskab ved at samle alt dit regnskab og betaling online. Har du det hele online, får du også en stor fleksibilitet, og kan til hver en tid modtage betaling, fakturere nye kunder, oprette en udgift, for blot at nævne nogle få egenskaber.

I Debitoor kan du lave dit match og kombinere både online betaling og online regnskabsføring!

Amalie
Skrevet af
den 11. juni 2019

We value your privacy

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.