Om Debitoor

Med dybe rødder i skandinavisk kultur er vores virksomhed bygget på to simple regler: gør dine kunder glade og stol på, at dine kollegaer tager de bedste beslutninger.

Disse værdier har hjulpet os til at få flere tusind kunder og til at skabe et meningsdannende og dynamisk miljø for vores dedikerede Debitoor-team.

I praksis betyder det, at vi konstant udtænker nye idéer, lærer den nyeste teknologi og arbejder på at gøre Debitoor endnu mere brugervenligt.

For at opnå disse mål arbejder vi i et inspirerende arbejdsmiljø med fleksible arbejdstider, egen kantine, et sundt kontormiljø og sjove, sociale arrangementer.

Mød teamet

Alessandro - CEO

Alessandro

CEO

Ulasteligt klædt og velformuleret. Alessandro er netop den person, du har tiltro til at drømme om nye idéer til at forbedre og udvide Debitoor. Alessandro er en stolt far og en fantastisk kok, som i sin fritid holder af at udforske ukendte rejsemål eller bruge en eftermiddag i selskab med det nyeste nummer af The Economist.

Anton - Senior Developer

Anton

Senior Developer

Har en kandidatgrad i matematik, men i stedet for at holde sig til algoritmer & ligninger, blev Anton en front-end developer, der skriver koder med lynets hast. På trods af sit rolige og stille ydre rocker Anton gerne med på bands som Rammstein og System of a Down.

Dan - Senior Developer

Dan

Senior Developer

Kollegaer beskriver Dan som Mr. Whitespace, fordi han foretrækker, at programmering ser elegant og overskueligt ud. Hans ideelle weekendtur består af at hoppe på en båd og tage på fisketur ud for de danske kyster. Hans mørke briller gør Dan til den oplagte kandidat til rollen som Agent Smith, hvis Matrix skulle genindspilles på Debitoors kontor.

Daniel - Developer

Daniel

Developer

Daniel stammer fra det nordlige København. Han er en exceptionel developer, som i sin fritid tilfredsstiller sin sporty side ved at spille fodbold, løbe og gå i fitness. Ligesom Batman, en af hans yndlings filmkarakterer, er han en mand af få ord, der foretrækker at gå direkte til sagen. På kontoret kan du finde ham i gang med at programmere, lytte til Hans Zimmer eller begge dele.

Hannah - Regional Manager - Germany

Hannah

Regional Manager - Germany

For at færdiggøre sine studier byttede Hannah bayerske saltkringler for baguette, øl og espresso og tilbragte fem fortryllende år i Frankrig, Danmark og Italien. Hendes multikulturelle indsigt er en fordel for hende i hendes nuværende stilling som chef for Debitoors kontor i Berlin, hvor Hannah smeder nye samarbejdsaftaler i tysktalende lande. I sin fritid spiller Hannah trommer og tilfredsstiller sin rejselyst ved at berejse Verden.

Jan - Online marketing specialist

Jan

Online marketing specialist

Bag hipsterlooket gemmer sig en kæmpe fan af Mel Gibson i Braveheart og rockbandet D-A-D. Jan, som er opvokset i København og på en lille ø syd for hovedstaden, kan gennem mere end tre år bryste sig af talrige kommentarer på bettingsiden Bet365. Som fodboldentutiast er Jans drøm at sætte et lille hold bestående af sin kæreste og fremtidige børn.

Javier - Copywriter and online editor - Spain

Javier

Copywriter and online editor - Spain

Takket være sin medfødte nysgerrighed og kærlighed til undren befinder Javier sig ustandseligt i usædvanlige situationer - fra konferencer afholdt af svindlere til romantiske møder. Nogle af disse forællinger ender på Javier's blogs, imens andre gemmes til face-to-face møder. Til hverdag arbejder Javier med Debitoors spansksprogede medier.

Jeppe - Marketing Director

Jeppe

Marketing Director

Jeppe er den fødte entertainer. Hans mest kritiske publikum var med garanti børnene i den børnehave, han engang arbejdede i. Derefter virkede det naturligt at leve af at være skuespiller i London, hvor han, for at styrke sin skuespillerkarriere, fordybede sig i SEO-universet. Nu står Jeppe for marketing- og kommunikationsstrategien hos Debitoor. Og selvfølgelig underholder han sine kollegaer, når han tilføjer lidt konkurrence til en firmakanotur. Jeppe bor i København med sin familie.

Jonatan - CTO

Jonatan

CTO

Jonatan er forgangsmand for iværksætteri. Med hang til innovation stiftede han som 17-årig sin egen web design virksomhed, som lavede hjemmesider til små og mellemstore virksomheder. Denne senior developer fra det nordlige København skippede universitetet og flyttede til London for at arbejde for Yahoo. Hvorfor er han så besat af at finde programmeringsfejl? Fordi hans yndlingskarakter er Sherlock Holmes, og han ser altid fremad.

Laura - Senior Copywriter - Italy

Laura

Senior Copywriter - Italy

Efter hun besluttede sig for at flytte til København for at færdiggøre sine studier i business ved Copenhagen Business School, besluttede Laura at supplere sine kurser med praktisk erfaring hos Debitoor. Hun står bag vores italienske support og kommunikation. Laura udfører sit arbejde med stor entutiasme og håber, at det at yde kundeservice vil hjælpe hende med at forbedre sine evner for fremtiden.

Lene - Senior Copywriter - Germany

Lene

Senior Copywriter - Germany

Før Lene blev en del af Debitoors editor team, arbejdede hun som freelance kulturreporter, hvilket gør hende til et omvandrende leksikon om modetendenser, musikgenrer og urbane brændpunkter. Samtidig med at Lene finder tonsvis af inspiration i antikke forretninger og stumfilm, er hendes syn på bogføring futuristisk ind til benet - lad chips og algoritmer om at tælle knaster for dig.

Louise - Senior Copywriter - France

Louise

Senior Copywriter - France

En ivrig læser af Keats, fan af Kusturica-film og beundrer af dEUS' musik er Louise oprindeligt fra Clermont-Ferrand i Frankring. Inden hun flyttede til Danmark for at læse sin kandidat, har hun boet i lande som Finland, Holland, Sverige og to måneder i Cameroun, hvor hun arbejdede på et børnehjem. Som naturelsker og yogaudøver, specielt Vinyasa and Acroyoga, er Louise en rolig pige, som samtidig er glad for aktiviteter, der involverer adrenalin.

Mads - Head of UX

Mads

Head of UX

Mads er en passioneret designer med blik for intelligente koncepter og simple brugerflader. Hans kreativitet leder oftest til en masse skitser. Mads drømmer om arkitektur og træhuse og lytter til The Tallest Man on Earth for inspiration.

Niklas - Tech Lead

Niklas

Tech Lead

Stadig i 20'erne og med 4 selvopstartede virksomheder på bagen, personificerer Niklas iværksætterånden. Denne unge dansker er fan af science fiction-bøger og velblandede cocktails. Niklas er vores expert mobile developer, hvilket betyder at han har stor andel i lanceringen af den nye Debitoor mobilapp.

Paula - SEM Specialist

Paula

SEM Specialist

Med sin fantastiske humor og positive attitude har denne indfødte spanier fra byen León en personlighed, der lyser ethvert rum op. Paula er kæmpe fan af FC Barcelona og udøver zumba og dancefit. Det siges, at hun har mere energi end linjer i sit CV: hun kan altid fortælle en anekdote fra tidligere arbejdspladser. Blandt film hun aldrig bliver træt af, finder du Grease, som også er hendes yndlingsfilm. Hvis du trænger til et godt grin, kan du bede hende efterligne enhver spansk accent.

Peter - CFO

Peter

CFO

Hans skråstillede briller, stilfulde butterfly og drillesyge grin giver Peter samme aura som en TV-personlighed. Faktisk er Peter godt på vej til at blive en takket være sin YouTube debut, hvor han forklarer do's and don'ts i bogføring, samtidig med at han gør bogføringsfaget cool. Flere års erfaring med international handel og bureaukrati har lært Peter mange værdifulde lektioner, hvor den vigtiste af dem alle er: i bogføring og i livet bør man altid give kredit, hvor kredit er berettiget.

Phi - UX Designer

Phi

UX Designer

Denne skønne energibombe af en UX Designer er altid klar til at tæve dig i et spil bordfodbold. Når det kommer til rigtig fodbold, vinder hun garanteret også over dig. Hun er stor fan af anime og film som Totore og Spirited Away. Phi er altid klar på at hjælpe enhver kollega. Bare spørg hende, og hun står til rådighed med det samme.

Pilar - International Manager

Pilar

International Manager

Pilar har en stærk iværksætterånd og står i spidsen for Sydeuropa & Storbritannien hos Debitoor. Udenfor kontoret er hun frivillig mentor for designere og kunsthåndværkere for at hjælpe dem med at udvikle deres virksomhed. Hun bidrager med en frisk og ung attitude blandt sine kollegaer, kunder og partnere. I 2016 udnævnte Berlingske Tidende Pilar til et af Danmarks Top 100 Businesstalenter.

Sergio - Digital Content Specialist- Spain

Sergio

Digital Content Specialist- Spain

Han kunne snildt have haft en rolle i en af Pedro Almodovars film: en snakkesalig ung mand med blik for design og æstetik. Sergio er virkelig glad for sin hjemby Madrid. Udover at holde vores spanske kunder opdateret og produktive ved Sergio, hvordan man leverer et budskab på en letlæselig og sjov måde. Sociale medier er hans felt, og han tilføjer altid lidt af sit personlige krydderi til dem.

Whitney - Senior Copywriter - UK

Whitney

Senior Copywriter - UK

Efter at have arbejdet på tre forskellige kontinenter gennem forskellige stadier af sit liv ville Whitney lyve, hvis hun sagde, at hun ikke har oplevet essencen af kulturmøder. En aktiv pige, der har bestiget Mount Fuji og sprunget Verdens højeste bungie jump. Ikke overraskende er hun altid frisk på et eventyr. Som tidligere engelsklærer og redaktør er Whitney utvivlsomt den rette person for vores engelsktalende brugere.

Vil du med ombord?

Se jobmuligheder