Vi hjælper små virksomheder med at trives.

Vores mission

Hos Debitoor tror vi på, at iværksættere bør værdsættes for deres hårde arbejde og bidrag til samfundet. Freelancere og små virksomheder tager ofte risici, nye chancer og kaster sig ud i nye udfordringer. Samtidig bærer de ansvaret for deres virksomhed, hvor de skaffer nye kunder, bogfører og styrer tiden.

For at støtte disse helte tilbyder vi et program, der opfylder behovet for freelancere og små virksomheder ved at gøre det muligt at fakturere og bogføre på en enkel og intuitiv måde.

Vores historie

Et billede af Debitoors CEO

Grundlagt i Danmark i 2012 bestræber Debitoor sig på at være den mest brugervenlige fakturerings- og regnskabsløsning for freelancere og entreprenøre.

Et billede af to Debitoor kollegaer

I 2015 blev Debitoor et selvstændigt firma.

Et bilelde af en SumUp kortlæser

I august 2017 blev Debitoor en del af SumUp - markedsleder inden for mobile point-of-sale i Europa.

En tegning af en person der bliver båret af Debitoor balloner

I dag fortsætter vi med at udvikle fantastiske produkter, der gør livet for freelancere og virksomhedsejere nemmere.

Et billede af en Debitoor medarbejder på en gynge

Vores værdier

Et ikon med to cirker der symboliserer gennemskuelighed

Gennemskuelighed

Gennemskuelige relationer til vores brugere og ansatte fremmer vækst og motivation. Vi spørger for din feedback eksternt og internt, undgår skjulte agendaer og gør information tilgængeligt for alle.

Et ikon med to mennesker der giver hinanden håndtryk

Flat hierarki

Vi har relativt få niveauer af ledelse, og vi opfordrer vores ansatte til at dele deres ideer og deltage i beslutninger. Vi arbejder mand til mand og foretrækker at have en uformel samtale frem for et seriøst møde.

Et ikon med tre kollegaer

Tillid

Når vi har tillid til vores ansatte, kommer loyalitet og ansvar naturligt. Vi tror på vores ansattes talenter, opfordrer til selvstændigt arbejde og fortæller vores team, at deres succes er alles succes.

Hvem vi er

15
Nationaliteter
55
Personligheder
472
Minutter har vi planket

Ingen mure eller barrierer: deling af viden, spørgsmål og triumfer skal være nemme. Det er derfor, at vi alle arbejder side om side i et åbent rum. Vi kommunikerer dagligt gennem Slack og spiller fra tid til anden musik - men hvis du foretrækker din egen playlist, kan du også sidde med dine egne høretelefoner.

‘Walk and talks’ er en stor del af vores virksomhedskultur. I stedet for at sidde i et mødelokale, indhenter vi det forsømte og diskuterer vigtige emner imens, at vi tager en gåtur rundt om søerne, så man kan få strukket benene og få noget frisk luft.

Vi har fredagsbar og fejrer vores vigtige milepæle. Vi har også årlige teamdage, hvor alle fra Debitoor teamet samles og lærer hinanden at kende på et personligt plan, arbejder på nye ideer og samtidig har det sjovt sammen.

Et billede på Debitoor kontroret med medarbejdere der arbejder ved deres skrivebordEt billede af en Debitoor medarbejder der griner ved hendes skrivebordEt billede af to Debitoor medarbejdere der samarbejder på en computer

Find os i

Grafik over seværdigheder i Berlin hvor Debitoors tyske team siddder

Berlin

Grafik over seværdigheder i København hvor Debitoors hovedkontor ligger

Copenhagen

Grafik over seværdigheder i Kyiv hvor Debitoors ukrainske kontor ligger

Kyiv

Bliv en del af Debitoor

At blive en del af Debitoor teamet betyder mere end bare at arbejde med fantastiske kollegaer og støtte hverdagens helte med at skabe vækst i deres virksomheder. Der er nogle yderlige frynsegoder og fordele, der gør dette til en unik og omsorgsfuld arbejdsplads.

  1. Balance mellem arbejde og fritid: vi tror på, at man arbejder for at lave (ikke omvendt)
  2. Kantine i huset: smagfuld kvalitets mad der bliver lavet friskt hver dag
  3. Snacks og drikkevarer: altid tilgængeligt på kontoret
  4. Central lokation: med en smuk udsigt (som vi ikke håber er for distraherende)

Vil du med ombord? Tjek vores aktuelle stillinger.

Vi ser frem til at møde dig.

To overlappende billeder af Debitoors medarbejdere der står ved en havn