Om os...

'We can be heroes'

Som altid vidste David Bowie bedst. Hverdagens helte bærer ikke kappe eller højteknologiske dragter af jern. Derimod er de iværksættere, selvstændige og ejere af små virksomheder, som hver dag arbejder hårdt for at dele ud af deres vision og tilføje Verden værdi.

De er de tapre individer, som begiver sig ud på en rejse, ofte uden anvisninger, fastbesluttede på at overkomme enhver udfordring på deres vej.

På trods af at hverdagen for disse helte ikke er lige så glamourøs, som tilfældet er for de helte, vi ser på film, er deres kampe og ufordringer langt mere autentiske og resultaterne langt mere indbringende.

Vi ved at starte virksomhed er et eventyr med mange op- og nedture. Vi tror også på, at selv helte har brug for en hånd engang imellem. Derfor har vi skabt Debitoor - for at tilbyde de nødvendige værktøjer, der skal til, for at hverdagens helte kan gøre en forskel.

Bare for en enkelt dag

Og mange flere dage. En af de vigtigste faktorer for succes er finanser. Mere end halvdelen af små virksomheder må dreje nøglen om inden for de første to år efter opstart - en statistik vi synes kan og bør forbedres, fordi disse virksomheder er opstartet af folk med gode idéer og modet til at føre dem ud i livet.

Det er årsagen til, at vi har skabt et regnskabsprogram, der gør det så let som muligt for dig at blive betalt og opretholde overblikket over din virksomhed. Vi har bygget Debitoor til at være intuitivt, hvilket gør bogføring og fakturering håndgribeligt og brugervenligt selv uden nogen form for viden eller erfaring.

Vi ønsker at hjælpe dig. Vi sigter efter at gøre dit liv lettere. Vi ønsker at hjælpe dig, ikke kun med at trives, men også til at få succes.

Hvordan vi arbejder

Som led i vores oprendelse er den skandinaviske arbejdskultur dybt forankret i Debitoor, hvilket er synonym for balance mellem et produktivt arbejdsliv og et afbalanceret familieliv.

Helt fundamentalt lægges der vægt på samarbejde og team building, hvilket betyder at vi med jævne mellemrum laver sociale aktiviteter for vores medarbejdere for at udvikle et stærkt team og et inkluderende og godt arbejdsmiljø.

Et arbejdsmiljø, der værdsætter lighed og en flad struktur, hvilket betyder at vi alle deles om ét stort arbejdsområde, spiser frokost ved det samme bord og deler selvfølgelig også de samme succeer.

Teamet

Vores historie

Simpelthed, minimalisme og funktionalitet er det essentielle af skandinavisk design, og Debitoor er ingen undtagelse.

Grundlagt i Danmark i 2012, sigter Debitoor efter, at være den mest intuitive og brugervenlige fakturerings- og regnskabsløsning for freelancere og iværksættere.

I august 2017 blev Debitoor en del af SumUp.

Idag har Debitoor brugere i mere end 40 lande, mere end 40 ansatte, og kontorer i Berlin, København og Kiev.

Job hos Debitoor

Vil du være en del af vores team? Se vores nyligt opslåede stillinger.

Vi ser frem til at møde dig!

Se jobmuligheder