Vi tror på god service

Som bruger er du i centrum i Debitoor-universet. Få besvaret dine spørgsmål hurtigt.

Lav din første faktura

Vi er her for at hjælpe dig

Hos Debitoor er du i fokus. Har du et spørgsmål, en udfordring eller et forslag? Vi vil gerne høre det. Giv lyd fra dig og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe.

Dine idéer, meninger og andre forespørgsler er vigtigte for os, så vi kan lave forbedringer, der giver dig den bedst mulige oplevelse.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Øjeblikkelig og gratis assistance

Debitoor kundeservice er 100% gratis. For at få den hjælp gennem det medie, du foretrækker, kan du kontakte os gennem flere forskellige online kanaler.

Vi står til rådighed mandag - fredag 9-17. Du er også velkommen til at kontakte os uden for det angivne tidspunkt, hvor vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Vores brugere er vores førsteprioritet.

Sådan kontakter du os

For at vi hurtigst muligt kan give dig det bedste svar, vil vi bede dig pænt om at angive følgende information, når du kontakter os:

  • Hvem du er, din beskæftigelse og de funktioner, du hovedsageligt bruger i Debitoor. Disse informationer fortæller os om din unikke brug af og indgangsvinkel til Debitoor.
  • Fortæl os, hvis der noget ved Debitoor, du ønsker forbedret for at gøre livet lettere.
  • Hvis du oplever et problem med programmet, bedes du angive så mange detaljer som muligt om den del af programmet, hvor problemet er opstået (Fakturaer, Udgifter, Betalinger, osv.) og en beskrivelse af problemet.
  • Hvis det er muligt eller nyttigt at vedlægget et skærmbillede, vil det give os en endnu bedre forståelse af problemet, samtidig med at det bliver lettere og hurtigere at løse dit problem.
  • Hvis du kontakter os uden for arbejdstid, henviser vi dig til vores instruktionsvideoer for at finde svaret på din forespørgsel.

Tøv endelig ikke med at sende os dine idéer og forslag - vi tager i mod alle former for feedback med kyshånd!