Debitoors
guide til sikkerhed

Alt du behøver for at være sikkert online

Databeskyttelse

Debitoor krypterer dine fortrolige data ved brug af førende metoder og anerkendte sikkerhedsstandarder (256-bit SSL certificates), så al data sendes mellem din computer og vores servere, eller individuelle services på vores servere. Alt forbliver krypteret.

Vi benytter et mirrored database-setup, hvilket betyder at dine data altid opbevares i to separate lokationer. Derudover kan vi lave planlagte off-site backups af dine data døgnet rundt.

Derfor kan et tilfælde af systemfejl ikke ødelægge dine data, og al din data forbliver i backupen og kan gendannes.

Debitoors cloudinfrastruktur styres fra servere i Irland og er derfor underlagt streng lovgivning, som beskrives i the European Commission Directive 95/46/EC om beskyttelse af individer i forbindelse med håndtering af personlige data og den frie bevægelighed af sådanne data.


Servere og Netværk

Vi bygger Debitoor på en af de sikreste internetinfrastrukturer, der findes.

Allan Ebdrup
CTO

Debitoors serverinfrastruktur er bygget på sikre cloudløsninger udbudt af Amazon Web Services (AWS) i Dublin, Irland.

Debitoors developmentafdeling står for at føre opsyn i døgndrift, omfattende logging services og en planlagt software lanceringsproces, der sikrer, at Debitoors service fungerer upåklageligt.

For at håndtere nødssituationer som nedbrud og eksterne angreb har vi klare sikkerhedsprocedurer.


Appsikkerhed og Adgangskode

Alle og enhver kan bygge et sæt af funktioner, men det kræver fokus og dedikation at sikre sig, at de altid er tilgængelige og ikke indeholder bugs.

Alessandro Leoni
CEO

Debitoor gemmer aldrig plain text adgangskoder i sine databaser, men bruger i stedet en slow hash-funktion med salts for at sikre, at dine adgangskoder er sikkert krypteret og tilpas svære at hacke selv via forbedringer af hardware.

Selv den mest sofistikerede kryptografiske software kan ikke gøre op for svage lede i forbindelse med svage, generiske adgangskoder. Derfor opfordrer vi dig til at vælge en stærk adgangskode, der består af både tal og bogstaver, som opfylder et minimum af de sikkerhedsmæssige retningslinjer, når du tilmelder dig Debitoor eller ændrer din adgangskode.

Vi anbefaler også, at du ændrer din adgangskode med jævne mellemrum.

Bemærk venligst, at for at gøre det nemt for dig at få adgang til Debitoor, bruger vi en auto-login funktion. Det betyder, at hvis du ikke logger af Debitoor, vil din internetbrowser automatisk logge dig ind, næste gang du trykker på Log ind på hjemmesiden.

Auto-login logger automatisk ud efter to ugers inaktivitet. Så hvis du bruger Debitoor mindst én gang hver anden uge, burde det ikke være nødvendigt at skrive din adgangskode.

Brugbare sikkerhedstips

Vælg dine adgangskoder med omhu

Brug altid lange adgangskoder (10+ tegn), som indeholder både bogstaver og tal. Det gør det sværere for andre at gætte eller hacke din adgangskode. Prøv også at undgå at genbruge den samme adgangskode til de andre onlineservices, du benytter. Skulle du glemme din adgangskode, kan du altid nulstille det via linket på Log ind-siden.

Tjek din emailadresse

Vær sikker på, at den emailadresse, du vælger til din konto, er opdateret og korrekt angivet. Du bør også dobbelttjekke dit telefonnummer angivet under dine firmaoplysninger. Når disse informationer er up-to-date, kan vi nemt komme i kontakt med dig, hvis vi får brug for at dele vigtig information med dig.

Sikr din mobil

Samtidig med, at mobilt internet åbner en verden af muligheder for dig, når du er på farten, bør du sørge for at beskytte adgangen til dine personlige data på telefonen. Brug altid en adgangskode eller en pin-kode til at låse din telefon. Undersøg alle filers oprindelse og vær sikker på, at de er sikre, inden du downloader dem.

Log in

Debitoor er nu SumUp!

Debitoor-applikationen er lukket ned, men hvis du leder efter et alt-i-én-faktureringsprogram, kan SumUp tilbyde alt, hvad du skal bruge. SumUp er mere end blot et faktureringsprogram. Vi tilbyder en række integrerede værktøjer, der hjælper dig med at drive din virksomhed nemt og effektivt. Begynd at strømline dine fakturaer, betalinger og regnskaber i dag!

Gå til SumUp