25% rabat med rabatkoden DECEMBER20
Køb et abonnement før 6. december 2020 og få rabat det første år

Se priser

Debitoor Blog

Opdateringer fra Debitoor universet

Amalie

Sådan håndterer du kapitalindskud i Debitoor

Det at drive en forretning kræver en del arbejde, og for størstedelen kræver det også en stor økonomisk forpligtelse. De penge der kan drive en virksomhed fremaf kommer ofte fra egne lommer.

Et billede af en der bogfører kapitalindskud i Debitoor Regnskabsprogram

Som selvstændig skal du have styr på alle aspekter af din og din virksomheds økonomi, og særligt når du indskyder kapital i din virksomhed. I denne artikel vil du lære, hvordan du bogfører kapitalindskud i Debitoor Regnskabsprogram på den helt rigtige måde.

Amalie

Hvad vil en 'no deal Brexit' betyde for EU-virksomheder?

Det nye år nærmer sig med hastige skridt, og indtil videre er der ikke indgået en aftale mellem EU og Storbritannien. Hvis der ikke er indgået en aftale ved årsskiftet, så vil Storbritannien forlade EU den 1. januar 2021.

Et billede af Storbritannien der forlader EU efter hårdt brexit

Vi har før skrevet en artikel om, hvordan Brexit kan få konsekvenser for Danmark tilbage i februar, men i denne artikel vil jeg forklare, hvad det betyder for EU virksomheder i forhold til UK kunder, import, eksport og moms.

Amalie

Hvorfor din basisvaluta i Debitoor ikke kan ændres

Som du måske allerede har lagt mærke til, så har din Debitoor konto én primær valuta - og det er denne valuta, som du ikke kan ændre Denne artikel forklarer præcis hvorfor, at Debitoor fungerer på den måde, og hvorfor denne valuta påvirker både din fakturering og dine udgifter.

Et billede af basisvalutaen i Debitoor Regnskabsprogram

Amalie

Hvornår skal man sende en rykker?

Det er desværre hverdag for mange virksomheder, at deres kunder ikke betaler til tiden. Det er ofte til irritation for virksomheden, der også har deres egne deadlines for betaling af regninger til leverandører og lignende. For at få betalingen når fristen er overskredet, må man ty til rykkeren!

En virksomhed der sender en rykker i Debitoor

En rykker er en skriftlig påmindelse til en kunde om, at kunden ikke har betalt sin faktura til tiden. Hvis kunden overskrider betalingsfristen, er en rykker virksomhedens måde at få betaling for den ubetalte regning.

Amalie

Hvornår skal man lave en kreditnota?

Du har nok oplevet det før: du har sendt en faktura til en kunde, men du opdager, at fakturaen indeholder en eller flere fejl. Fejlen skal rettes op på så hurtigt som muligt, inden at det giver problemer hos kunden og i regnskabet.

En faktura der skal rettes med en kreditnota

Heldigvis er det muligt at rette op på sådan en fejl, der jo kan ske for alle. Næste skridt mod at udbedre fejlen i fakturaen er at sende en kreditnota til kunden.

Amalie

Opret dine varer og ydelser i Debitoor

Fakturering fylder meget i hverdagen for små virksomheder, og for nogen kan det være en tidskrævende proces. Debitoor Faktureringsprogram er lavet til små virksomheder, der ønsker at kunne fakturere og bogføre på en nem og brugervenlig måde. Første skridt mod en god faktureringsproces er at oprette virksomhedens varer og ydelser i Debitoor.

Et billede af en bruger af Debitoor der opretter en vare i Debitoor faktureringsprogram

Oftest sælger virksomheder mere eller mindre de samme varer og ydelser, og der vil derfor altid være produkter, der går igen på de fleste fakturaer. Netop derfor kan det være en fordel af oprette et varekartotek, så alle de varer og ydelser kan findes ét sted.

Amalie

Nyt i Debitoor: Benyt filtre og arkiver dine tilbud

Det vælter ind med forbedringer i disse uger! I sidste uge kunne vi give den gode nyhed om, at vores udviklere har givet vores mobilapp et nyt og lækkert design. Nu har vi forbedret web appen, hvor du finder alle dine tilbud, så det kommer til at ligne det, du kender fra siden med fakturaer. Måske har du allerede lagt mærke til ændringerne, eller måske har du ikke? Lige meget hvad gennemgår vi ændringerne i denne artikel, så du kan få mest ud af dit online faktureringsprogram.

Et billede af den nye oversigt med tilbud i Debitoors regnskabsprogram

Amalie

Nyt design i Debitoors App

I sidste uge udgav vi en ny opdatering til vores Debitoor App. Opdateringen indeholder en af vores hidtil største ændringer i design, og den her gang har vi givet den en ekstra skalle. Ved hver opdatering stræber vi efter at lave en app, der er mere brugervenlig, attraktiv og ikke mindst intuitiv.

Et billede af det nye design i Debitoors app

Vores team, der består af en række UX-designere og udviklere, har arbejdet utrolig hårdt det sidste stykke tid for at have den nye opdatering klar til efteråret. Og nu er den her! Ændringerne er en del af det store mål om at udvikle en app, der skal kunne bruges til både fakturering og bogføring.

For at lære mere om de ideer, og den motivation, der ligger bag opdateringen, har vi taget en snak med vores UX Lead og Chef Designer Hugo Corzo. Han har givet os detaljer om opdateringen, og fortalt os hvilke nye detaljer der er at finde i appen. Lad os tage et kig på det nyeste appen, der er tilgængelig på både iPhone og Android, har at tilbyde.

Amalie

Hvordan laver man regnskab i et regnskabsprogram?

Langt de fleste virksomhedsejere vælger at lave deres regnskab i et regnskabsprogram. Men hvordan foregår det egentlig? Lær meget mere om hvordan man laver sit regnskab i et regnskabsprogram i denne blogpost.

Et billede af regnskab i et regnskabsprogram

Først vil vi lige fastslå, hvad et regnskab er, men også hvad et regnskabsprogram er.

Amalie

Hvor kan man se virksomheders regnskab?

Der kan være mange grunde til, at man har en interesse i at se andre virksomheders regnskab. Lige meget hvad grunden er, kan det være rart at vide, hvor man kan finde regnskabet henne. Bliv klogere ved at læse med her!

Et billede af en der finder regnskaber på Erhvervsstyrelsens hjemmeside

Det er muligt at finde virksomheders regnskab på Erhvervsstyrelsens hjemmeside, hvor du skal logge ind med dit NemId. Erhvervsstyrelsen er dog ikke det eneste sted, hvor du kan finde frem til regnskaberne, men det er den hjemmeside, der er mest udbredt.