Debitoor Blog

Opdateringer fra Debitoor universet

Amalie

Sådan sikrer du dit arbejde med depositum

Depositum er en fantastisk måde at sikre ens arbejde med kunder og samtidig sikre sig mod et finansielt tab. I nogle brancher er det meget normalt, at en vis del af den samlede pris bliver betalt som et depositum.

Et billede af et depositum der sikrer ens arbejde

Denne artikel vil gøre dig klogere på, hvordan din virksomhed kan drage fordel af at bruge depositum i den daglige drift. Vi vil forklare, hvornår et depositum bliver efterspurgt, hvilke fordele depositum vil give din virksomhed, og hvordan du kan bogføre disse transaktioner i Debitoor.

Amalie

Nyt i Debitoor: filtre til kontoudtog

Efter en høj efterspørgsel fra jer brugere, har vi nu tilføjet nye filtre til jeres kunders kontoudtog! Vi har modtaget en del efterspørgsler om netop denne funktion, og derfor er vi glade for, at vi endelig kan sige, at det nu er tilgængeligt på din Debitoor konto.

Et billede af nye filtre til kontoudtog

Før denne funktion så ville hver kundes kontoudtog indeholde alle fakturaer og kreditnotaer lige meget, om fakturaerne var betalt eller ej. Kontoudtoget ville indeholde fakturaer og kreditnotaer, der var dateret helt tilbage til der, hvor du oprettede kunden i Debitoor.

Nu kan du anvende et datofilter, så du kun inkluderer fakturaer og kreditnotaer fra en bestemt periode, som du selv vælger.

Amalie

Forlænget hjælpepakke som følge af nedlukning

Opdateret 9. februar 2021. Vi er nu midt i endnu en nedlukning, og Regeringen har meldt ud, at nedlukningen vil være gældende indtil 28. februar 2021. Som følge af nedlukningen har Regeringen valgt at forlænge de nuværende hjælpepakker for at sikre et så lille tab hos Danmarks mange virksomheder.

Et billede af hjælpepakkerne til virksomheder under nedlukning i Danmark

I denne artikel vil du blive klogere på, hvad de nuværende hjælpepakker indeholder, og hvem det er, som kan gøre brug af hjælpepakkerne. Basalt set er der lige nu to former for hjælpepakker: de generelle hjælpepakker og de udvidede hjælpepakker.

Vi vil gøre opmærksom på, at denne artikel blot er en hjælp til at forstå hjælpepakkerne, men du bør altid tjekke hos myndighederne, da det er der, hvor du vil finde de seneste ændringer.

Amalie

Markedsfør din virksomhed på en omkostningseffektiv måde under Covid-19

Vi er lige nu midt i endnu en lockdown, og det er de færreste butikker, der har åbent. Det betyder også, at pengene er små hos mange selvstændige, men det er stadig vigtigt at markedsføre sin virksomhed - også i den her tid. Heldigvis er der en lang række ting, du kan gøre for at tiltrække nye kunder, uden at det koster spidsen af en jetjager.

Et billede af markedsføring på budget

Denne artikel giver dig et indblik i nogle af de ting, du kan gøre for at markedsføre din virksomhed i denne tid. Dog er det også tips, du sagtens kan bruge, når Danmark åbner op igen - det er trods alt godt at vide, hvordan man markedsfører på et lille budget.

Amalie

Hvad er forskellen på et tilbud og et estimat?

Alt efter hvilken branche du arbejder i, har du sikkert oplevet, at en potentiel kunde ønskede at få en ide om, hvad dit stykke arbejde ville koste dem. I sådan et tilfælde bør du enten give kunden et tilbud eller et estimat.

Et billede af et tilbud eller et estimat

Et tilbud og et estimat kan for nogle være hips som haps, men det er dog ikke tilfældet. De bruges i forskellige situationer, og der er både fordele og ulemper ved begge dele.

Det er derfor vigtigt, at du er helt sikker på, om du skal give din kunde eller et estimat. Har du ikke helt styr på det, kan det ende med at give dig problemer med dine kunder, dine priser og andre ting.

Amalie

Nyt i Debitoor: Hvordan håndterer du omvendt betalingspligt efter Brexit?

Som du nok ved, har Storbritannien forladt EU den 1. januar 2021. Derfor har vi været nødt til at lave nogle ændringer i Debitoor, der omfatter dig, der har en virksomhed i EU, og som handler med leverandører/kunder fra Storbritannien.

Et billede af hvordan man håndterer omvendt betalingspligt efter Brexit

Vi har før skrevet om, hvad en‘no-deal Brexit’ aftale vil betyde for din virksomhed. Dog vil denne artikel forklare, hvordan momsregistrerede EU virksomheder skal håndtere omvendt betalingspligt på fakturaer og udgifter, der kommer fra kunder og leverandører fra Storbritannien i det kommende år.

Amalie

2020 slutter - her er hvad Debitoor har brugt 2020 på

2020 har været hård og lang. Vi er nok alle enige om, at året skal slutte, for at vi forhåbentlig kan vende tilbage, til vores hverdag som vi kender den, i 2021.

Et billede af 2020 der slutter i Debitoor

Vi har haft travlt i Debitoor med at forbedre brugen af programmet for alle vores kunder. Det vil vi gerne fejre med et tilbageblik på 2020, så vi sammen kan glæde os over alle de nye forbedringer!

2020 har også haft en påvirkning på, hvordan vi arbejder på hos Debitoor, og ligesom så mange andre har vi arbejdet hjemmefra. Heldigvis består Debitoor af en masse mennesker, der klarer enhver udfordring, og derfor har vi kunne implementere en lang række ny ændringer!

Amalie

Gør dine fakturaer klar til 2021

2020 har været et langt år, som mange ønsker snart skal slutte. Heldigvis er der ikke længe til en ny begyndelse, og der skal også ske en ny begyndelse for din fakturering.

Gør dine fakturaer klar til 2021 med nye fakturanumre

Det er nemlig sådan, at du skal ændre dine fakturanumre, således at de ikke gentager sig år efter år.

I denne artikel vil du blive klogere på, hvorfor du skal ændre dine fakturanumre, men også hvordan du gør det i Debitoor faktureringsprogram.

Amalie

Sådan håndterer du kapitalindskud i Debitoor

Det at drive en forretning kræver en del arbejde, og for størstedelen kræver det også en stor økonomisk forpligtelse. De penge der kan drive en virksomhed fremaf kommer ofte fra egne lommer.

Et billede af en der bogfører kapitalindskud i Debitoor Regnskabsprogram

Som selvstændig skal du have styr på alle aspekter af din og din virksomheds økonomi, og særligt når du indskyder kapital i din virksomhed. I denne artikel vil du lære, hvordan du bogfører kapitalindskud i Debitoor Regnskabsprogram på den helt rigtige måde.

Amalie

Hvad vil en 'no deal Brexit' betyde for EU-virksomheder?

Det nye år nærmer sig med hastige skridt, og indtil videre er der ikke indgået en aftale mellem EU og Storbritannien. Hvis der ikke er indgået en aftale ved årsskiftet, så vil Storbritannien forlade EU den 1. januar 2021.

Et billede af Storbritannien der forlader EU efter hårdt brexit

Vi har før skrevet en artikel om, hvordan Brexit kan få konsekvenser for Danmark tilbage i februar, men i denne artikel vil jeg forklare, hvad det betyder for EU virksomheder i forhold til UK kunder, import, eksport og moms.

Vi værdsætter dit privatliv

Når du tilgår denne hjemmeside, eller bruger nogen af vores mobile apps, indsamler vi muligvis informationer såsom standard detaljer og identifikationer for at bruge det til marketing eller statistiske formål. Du kan give samtykke til disse formål ved at angive dine preferencer nedenfor. Hvis du foretrækker at fravælge dette, kan du alternativt nægte at give samtykke. Vær venligst opmærksom på at noget information stadig kan blive tilbageholdt af din browser, da det er krævende for, at siden kan fungere.