Alle opslag

Nyt i Debitoor: filtre til kontoudtog

Efter en høj efterspørgsel fra jer brugere, har vi nu tilføjet nye filtre til jeres kunders kontoudtog! Vi har modtaget en del efterspørgsler om netop denne funktion, og derfor er vi glade for, at vi endelig kan sige, at det nu er tilgængeligt på din Debitoor konto.

Et billede af nye filtre til kontoudtog

Før denne funktion så ville hver kundes kontoudtog indeholde alle fakturaer og kreditnotaer lige meget, om fakturaerne var betalt eller ej. Kontoudtoget ville indeholde fakturaer og kreditnotaer, der var dateret helt tilbage til der, hvor du oprettede kunden i Debitoor.

Nu kan du anvende et datofilter, så du kun inkluderer fakturaer og kreditnotaer fra en bestemt periode, som du selv vælger.

Hvor kan du finde de nye filtre til kontoudtog?

Du kan finde de nye filtre ved at klikke på ‘Kontakter’ ude i venstre side af skærmen. Herefter skal du vælge den kunde, som du ønsker at lave et kontoudtog til. Hvis du ikke har nogle kunder oprettet, kan du nemt oprette dine kunder i Debitoor.

Efter at du har valgt den pågældende kunde, skal du klikke på ‘Kontoudtog’ oppe i højre hjørne. Du skal nu vælge, hvilken tidsperiode du ønsker, at kontoudtoget skal dække over. Når du har gjort det, skal du klikke på ‘Eksporter fil’.

Et billede af de tidsperioder du kan vælge når du skal eksportere dit kontoudtog i Debitoor

På den måde vil du få downloadet kontoudtoget som en PDF, der gør det nemt at sende filen videre til dine kunder kort efter.

Hvilke filtre kan du anvende på kontoudtog?

Du kan nu anvende filtre, der gør det muligt for dig at sende et kontoudtog, der kun indeholder fakturaer og kreditnotaer for en bestemt periode. De nye filtre med data er:

  • Sidste måned
  • Sidste kvartal
  • Sidste 6 måneder
  • Sidste år
  • Hele perioden
  • Tilpas

Ved at vælge én af de seks mulige filtre siker du dig, at kontoudtoget kun dækker over de datoer, som du vælger. Det er vigtigt at understrege, at kontoudtogene kun vil indeholde færdiggjorte fakturaer, så kladder til fakturaer vil ikke fremgå af det kontoudtog, som du sender til dine kunder.

Hvorfor har vi tilføjet filtre til kontoudtog?

Hver dag modtager vi en lang række efterspørgsler fra jer kunder, der har ønsker om en bestemt funktion. Alle de forslag noterer vi os, og så bliver de diskuteret og prioriteret af vores team løbende. Jo mere en funktion bliver efterspurgt, jo højere bliver funktionen også prioriteret, og denne nye filter funktion er altså et resultat af netop dette.

Vi gør vores bedste her hos Debitoor for at gøre vores program så simpelt og intuitivt som muligt for alle vores brugere. Rigtig mange ting inden for både fakturering og bogføring skal følge en masse regler, som vi er nødt til at følge, og derfor er det ikke altid, at vi kan lave ændringer på det område.

Dog er der ikke nogle krav til, hvordan et kontoudtog skal sættes sammen, og netop derfor har vi givet jer brugere mulighed for at være mere fleksible med jeres kontoudtog. Vi ved, at jeres egne kunder vil blive glade for, at de kun modtager relevante dokumenter fra dig, og det er det vigtigste - at både du som kunde, og dine egne kunder, er glade.

Nye faner på kunde siden til forskellige dokumenter

I forlængelse af de nye datofiltre, har vi også tilføjet nye faner til, så du nu vil kunne se både fakturaer, kreditnotaer, tilbud og følgesedler under ‘Kunder’.

Et billede af de nye faner på kunder fanen

Hvis du åbner en kunde fra din kundeliste, vil du kunne se alle fakturaer, der er til den valgte kunde. Udover det vil du nu også kunne se kreditnotaer, tilbud og følgesedler lige til højre for ‘Fakturaer’.

Dette vil gøre det nemmere for dig at adskille dine salgspapirer fra de andre papirer, og du vil samtidig kunne få et bedre overblik over de enkelte papirer, som du har sendt til din kunde. Det er nu også muligt at oprette én af de fire dokumenter direkte inde på din kundeside. Ved at gøre det vil din kundes oplysninger allerede fremgå af dokumentet, så du skal blot udfylde resten.

Opsamling

Vi håber, at du er glad for denne ændring! Hvis du dog ønsker, at dine kontoudtog skal være som før, og altså indeholde alle dine dokumenter for hele perioden, så skal du blot vælge filtret ‘Hele perioden’.

Vi opdaterer programmet hele tiden, og vi vil løbende tilføje flere filtre, når det bliver muligt.

Alle vores opdateringer er bestemt af dig, brugeren. Derfor værdsætter vi al feedback vi får - både det gode og det dårlige. Sidder du inde med nogle forslag, som du ønsker, at vi skal prioritere, så må du meget gerne skrive til os på enten [email protected] eller via chatten i appen.

Pas på dig selv!

Amalie
Skrevet af
den 5. februar 2021
Log in

Debitoor er nu SumUp!

Debitoor-applikationen er lukket ned, men hvis du leder efter et alt-i-én-faktureringsprogram, kan SumUp tilbyde alt, hvad du skal bruge. SumUp er mere end blot et faktureringsprogram. Vi tilbyder en række integrerede værktøjer, der hjælper dig med at drive din virksomhed nemt og effektivt. Begynd at strømline dine fakturaer, betalinger og regnskaber i dag!

Gå til SumUp