Automatisk bankafstemning

Dine betalinger og kvitteringer matches automatisk med dine indtægter og udgifter, når du uploader et kontoudtog til Debitoor.

Afstem din bank med Debitoor

En ubesværet måde at organisere dine konti på

Lad automatisk bankafstemning gøre arbejdet for dig. En simpel og hurtig måde at sortere og matche alle din virksomheds indtægter og udgifter.

Nu er bankafstemning ikke længere en kedelig opgave. Nu kan du automatisk afstemme dine bankkonti med dine økonomiske aktiviteter blot ved at uploade dine kontoudtog i .CSV-format.

Nej, det er faktisk ikke raketvidenskab. Det er virkelig muligt med Debitoor. Lær mere i denne korte introduktionsvideo:

Så simpelt kan det gøres. Upload dine kontoudtog, og lad Debitoor automatisk matche hver post med den tilsvarende indtægt eller udgift på din konto.

Kan du lide, hvad du ser, og vil du gerne lære mere? Kontakt os i dag.

Korrekt bogføring med Debitoor

I Debitoor kan du importere dine kontoudtog direkte fra dine konti.

Debitoor klarer resten, når dokumenterne er blevet uploadet.

Ønsker du at opdaterere din saldo? Du uploader bare det seneste kontoudtog, og Debitoor vil automatisk afstemme alle transkationer på dit kontoudtog med transaktionerne på din konto.

Her er et udsnit af de mange fordele ved automatisk bankafstemning:

  • Ved at bruge den automatiske afstemningsfunktion sparer du tid og energi på at registrere betalinger og indtægter, og du slipper for besværet ved at matche alle posteringer manuelt
  • Den automatiske afstemningsfunktion tilbyder en mere pålidelig måde at sikre, at alle dine økonomiske informationer er up-to-date
  • Din konto har direkte adgang til de nyeste informationer om din seneste resultatopgørelse og saldo, hvilket i sidste ende gør arbejdet lettere for dig

Tilmeld dig Debitoor i dag eller log ind for at uploade et kontoudtog, og påbegynd en hurtigere og simplere måde at afstemme dine konti.

Upload et kontoudtog

Log in

Debitoor er nu SumUp!

Debitoor-applikationen er lukket ned, men hvis du leder efter et alt-i-én-faktureringsprogram, kan SumUp tilbyde alt, hvad du skal bruge. SumUp er mere end blot et faktureringsprogram. Vi tilbyder en række integrerede værktøjer, der hjælper dig med at drive din virksomhed nemt og effektivt. Begynd at strømline dine fakturaer, betalinger og regnskaber i dag!

Gå til SumUp