Nyttige mobilløsninger til din virksomhed

Få dækket din virksomheds behov gennem apps og andre eksterne add-ons.

Debitoor er tilgængelig på adskillelige platforme og kan synkroniseres med eksterne tjenester, hvilket giver dig de bedste muligheder for at styre din virksomhed. Dette gør sig gældende for e-handel, at holde styr på arbejdstid, håndtering af lagerbeholdning, logistik og et udvalg af andre løsninger.

Android/iPhone app

Smartphone apps

Alle fordelene ved et cloud-baseret regnskabsprogram tilgængeligt på din foretrukne enhed. Skriv og send fakturaer på farten, registrer dine udgifter og få adgang til dine kunders detaljer med enkelte klik.

Hent Debitoor appen helt gratis i App Store eller Google Play Store nu!

Læs mere om, hvad du kan med Debitoor-appen til iPhone og Android

Åbent API

Opret transportable data fra start af. Med Debitoor API kan du automatisere typiske arbejdsgange og spare dig selv for besværet ved manuel import og eksport af kunder og produkter.

Eller du kan oprette helt nye ydelser ved at kombinere vores fakturering med udvalgte online- og offlinetjenester.

Illustration på glas

PieSync integration

Real-time, 2-vejssynkronisering af dine kontakter

PieSync gør det let at administrere alle dine kontaktdetaljer på tværs af apps, hvilket gør, at du slipper for at opdatere hver enkelt kontakt. På den måde undgår du også de uundgåelige stavefejl.

Forbind PieSync for at sikre, at dine Debitoor kundedata altid er up-to-date, uanset hvor du redigerer detaljerne. Så længe de er synkroniseret gennem PieSync, er dine kontakter opdateret på tværs af dine apps til hver en tid.

Udgift add-on / Scan dine kvitteringer

Xpenditure konverterer kvitteringer til data, som du kan bruge! Tag et billede af en kvittering, og Xpenditure overfører beløbet, leverandør, valuta, osv.

Forbind Xpenditure med din Debitoor konto og send nemt alle dine udgifter til Debitoor! Download Xpenditure i App Store eller Google Play og prøv det gratis!

Læs mere

Expenditure app