Fakturering på farten

Nyd letheden i at fakturere fra din iPhone

Simpel fakturering er ikke begrænset til din computer. Du kan sende, gennemlæse og markere fakturaer som betalt lige så let på farten ved at bruge Debitoor iPhone app.


Find fakturaer nemt

Hurtighed er vigtigt. Specielt når du skal finde en faktura her og nu. Derfor har vi designet Debitoor iPhone app til at hjælpe dig med at finde den rette faktura hurtigt ved at bladre gennem en liste eller søge efter navn.

Separate lister over sendte, forfaldne og betalte fakturaer giver dig et hurtigt overblik over status quo, hvor datoer, beløb og fakturaens status er angivet på listen, hvilket gør det let at finde den rette postering.

Send og rediger fakturaer på farten

Overfyldte lufthavnslounges, støjende togkupeer og myldretidstrafik behøver ikke at hæmme din produktivitet. Skriv fakturaer ved enkelkte tryk og vælg kunde, produkt og betalingsbetingelser udfra en forudbestemt liste.

I tilfælde af du ønsker at gøre rent i hjemmet, imens du venter på dit boarding call, kan du også redigere, markere og sende individuelle fakturaer direkte til kunder gennem appen. Du kan også lave PDFer i krystalklar opløsning.

iPhone proformafaktura

Hold kontakten til dine kunder

Ville du ikke ønske, at du havde dine kunders telefonnumre, når du er forsinket til et møde? Der er intet behov for fancy CRM-systemer eller nøjagtigt opdaterede adressebøger. Du finder bare den rette kunde på listen og ringer til dem eller sender dem en e-mail direkte i appen.

Tag billeder af dine kvitteringer

Nu er der ingen grund til at gemme dine taxakvitteringer i pungen. Du kan registrere den som en udgift og gemme den direkte fra iPhone appen. Tryk blot på +-ikonet, og registrer kvitteringen med enkelte klik.

Hurtige fakta

Debitoor iPhone appen er gratis og tillader dig at lave og sende fakturaer og kreditnotaer som PDF-filer, håndtere kunder og produkter, slå moms til og fra, registrere dine udgifter og meget mere.

Download Debitoor iPhone app i App Store i dag.