Alt, du har brug for at vide, om bogføring

Arbejdsgangene i Debitoor er designet til at redde dig fra papirbunker og give dig magten over din virksomhed tilbage på ingen tid.

Med få tiltag kan du på enkel vis få styr på helt basale ting som at overskue udgifter, momsindberetning og bankafstemning.

Kom i gang med Debitoor

Overvåg dine udgifter

Sidder du og forsøger at finde hoved og hale i hundrede- eller tusindvis af kvitteringer lige op til deadline for diverse indberetninger?

Hold styr på dine udgifter, når du er på farten, ved at indtaste dem i Debitoor, hvor en tidslinje giver dig overblik over, hvad din virksomhed bruger penge på. Du kan også importere dine kontoudtog og ordne dine transaktioner på ingen tid.

Opbevar dokumenter sikkert
i skyen

Overdynger du din revisor med kvitteringer hver måned? Ved at tage et billede af dine kvitteringer og uploade dem til Debitoor, når du er på farten, dokumenterer du dine kvitteringer med det samme, OG de opbevares sikkert i skyen, hvorfra de sikkert kan tilgås når som helst.

Dokumentlagring giver dig mulighed for at spare værdifuld tid, når du skal organisere dine papirer.

Klar dine indberetninger selv

Fjerner indberetning af moms, eller at få overblik over dine indtægter og udgifter, dit fokus fra at udvikle din virksomhed?

Frygt ej! Debitoor har løsningen på problemet. Regnskabsprogrammet giver dig mulighed for at indberette moms automatisk og giver dig overblik over salg og udgifter med din helt egen momsberegner.

Derudover får du en resultatopgørelse, som du kan sende til din revisor eller vedlægge din årsrapport.

Debitoor på tablet

72% af vores kunder
vil anbefale os til deres venner