Forbliv mobil med Android appen

Din virksomhed i dine hænder

Ønsker du, at din højtelskede smartphone har det hele? Så vil du kunne lide Debitoor appen til Android.

Den sørger for, at du har kontrol over din virksomhed fra overalt i Verden.


Lav fakturaer

Hvis du kan lave en faktura på din bærbar, bliver fakturaen automatisk tilføjet til listen over fakturaer i Debitoor Android appen - og omvendt. Smart, ikk?

Hvad tilbyder Android appen?

En hel del. Du kan praktisk talt styre din virksomhed fra dit mobile kontor. Det kræver blot få tryk på din smartphone, og med et har du lavet fakturaer og kreditnotaer til dine kunder i PDF-filer af højeste kvalitet.

Den knivskarpe PDF-fil kan læses på alle enheder. Med appen kan du nemt og hurtigt redigere produkt og kunde, når det passer dig.

Android app

Frihed for små virksomhedsejere

Er du din egen chef? Hvis ja, så er Debitoor appen til Android din perfekte rejsepartner, når du er på farten, fordi den giver dig mulighed for at lave fakturaer inklusiv og eksklusiv moms.

Tager du metro, når du skal til kundemøde? Scan billetten i appen med det samme, og kategoriser den som en udgift.

Får du brug for at ringe til kunden for at informere dem om uforudset sporarbejde? Dine kontakter er automatisk synkroniseret med adressebogen på din smartphone, hvilket giver dig mulighed for at ringe til kunden direkte fra appen.

Alt du behøver gennem et enkelt medie.

Hurtige fakta

Med Debitoor appen til Android kan du synkronisere dine kontakter, lave fakturaer og kreditnotaer, scanne kvitteringer og optegne dem som udgifter.

Download Debitoor Android appen gratis i Google Play nu.