Fakturering og bogføring til hver en tid

Leder du efter et nemt program til at fakturere og bogføre? Debitoors faktureringsapp er udarbejdet specielt til selvstændige og små virksomhedsejere.

Få et overblik over din virksomhed imens du er på farten

Med Debitoors app til Android er det nemt at:

  • Sende professionelle fakturaer
  • Lave tilbud på kort tid
  • Få et overblik over udgifter
  • Modtage betaling med det samme
  • Styre dine kunder
Download Debitoors app
En Android mobil med Debitoor faktureringsapp

Nem mobilfakturering på Android telefoner med Debitoor faktureringsapp

Nem fakturering fra din telefon

Fakturering er en essentiel del af en virksomhed, hvilket er derfor at vi har designet en app specielt til Android, så fakturering kan være nemt og hurtigt.

Der er ingen grund til at vente til, at du sidder foran computeren - du kan fakturere imens, at du er på farten. Lav og send fakturaer med få klik lige meget, hvor at din virksomhed fører dig hen.

Med din faktureringsapp til Android enheder, kan du printe fakturaer, tilføje bilag og se hvilke fakturaer der er blevet betalt. Du kan også få en notifikation, når din kunde har set fakturaen direkte på din telefon eller tablet.

Send en faktura fra din Android enhed

Send et tilbud på få sekunder

Lav og send tilbud hurtigt med vores Android app. Sørg for at dine mulige kunder får deres tilbud så hurtigt som muligt, og send det til dem via mail, Facebook eller andet.

Som noget ekstra kan du få en notifikation, når kunden ser eller accepterer tilbuddet. Efterfølgende kan tilbuddet konverteres til en faktura med et enkelt klik.

Lav et tilbud med Debitoor

En Android telefon der sender et tilbud med Debitoors mobilapp

Opret udgifter alle steder ved brug af Debitoors faktureringsapp til Android.

En bedre måde at holde styr på udgifterne

Hvis du leder efter en bedre måde at styre dine udgifter, er Debitoors app til Android et godt værktøj. Appen hjælper dig med at holde styr på udgifterne direkte fra din telefon.

Alt du har brug for er at tage et billede af udgiftens kvittering, hvorefter appen ved hjælp af OCR-teknologien kan aflæse dataen og oprette en udgift. Så enkelt er det!

Prøv Debitoors Android App

Hurtig betaling med Debitoor x SumUp

Vil du gerne acceptere betaling på stedet? Integrationen mellem Debitoor og SumUp hjælper dig med at lave kontaktløse kort og online betalinger.

Det eneste du skal gøre er at forbinde din SumUp kortlæser med din Debitoor konto. Når du accepterer en betaling, kan betalingen ses lige efter i din Debitoor Android App.

Prøv Debitoor og SumUp nu
En SumUp kortlæser der gør det nemt at modtage øjeblikkelige betalinger, og som forbindes til Debitoor.

Debitoors faktureringsapp er åbnet på en Android telefon og ser en oversigt over kunderne

God kundeservice direkte fra din telefon

Debitoor appen hjælper dig med at holde kontakten med dine kunder, og den giver dig samtidig et overblik over dit kundekatalog, der gør det endnu nemmere at yde god kundeservice.

Vil du se en kundes historik for fakturaer og tilbud? Skal du sende et opdateret kundeudtog til en kunde? Alt det og meget mere kan du gøre direkte fra din Android telefon.

Download Debitoor App

Faktureringsprogram på flere enheder

Lige meget hvordan du ønsker at bruge dit Debitoor faktureringsprogram, kan du vælge den enhed, der passer dig bedst. Debitoor er nemlig tilgængelig på telefon, computer og tablet.

Debitoors faktureringsprogram er cloud-baseret, hvilket betyder at din data og dokumenter bliver synkroniseret på tværs af enhederne.

Få Debitoor fra Google Play

En computer og en Android telefon med Debitoors faktureringsprogram