Alle opslag

Dit Debitoor-team arbejder også hjemmefra

I de her dage er der rigtig mange danskere, der arbejder hjemmefra. Det gælder også os i Debitoor, hvor de fleste af os har taget computer, tastatur og mus under armen og opsat vores eget hjemmekontor.

Billede af en dame der arbejder hjemmefra

Det kan være svært at arbejde hjemmefra, hvis man ikke har den store erfaring med det. I sidste uge skrev vi en guide om, hvordan man bedst kan arbejde hjemmefra, og nu kan vi give dig endnu flere tips og tricks.

Vi har nu samlet et udpluk af vores Debitoor-team, der viser dig deres eget hjemmekontor og samtidig giver dig et tip med på vejen, så din hjemmearbejdsdag kan blive bedre fremover. Tag godt imod dem!

Alessandro - CEO

Vores CEO Alessandro arbejder hjemmefra sammen med hans kone og hans to piger, der skal undervises hjemmefra. Han fortæller:"For familier der har børn hjemme, er det vigtigt at strukturere dagen. Gør det klar for børnene, hvornår de skal lave skolearbejde, og hvornår de har fri"

Han tilføjer yderligere, at det kan være godt, hvis der er mulighed for, at hver forældre tager to timer med børnene af gangen. På den måde kan børnene få lavet deres skolearbejde og undgår derfor at komme bagud.

Billede af Alessandros hjemmekontor

Marina - Marketing og kundeservice for Spanien

Marina sidder ved spisebordet i hendes lejlighed på Christianshavn, og hendes tip er, at man hver morgen skal stå op og gøre sig klar - ligesom hvis man skulle ud af døren og på arbejde. Når hendes arbejdsdag slutter omkring kl. 17, lægger hun sin computer og notesblok væk. Ved at gøre det kan hun bedre skabe en balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Billede af Marinas hjemmekontor

Daniel - Udvikler

Daniel har givet hans fire bedste råd til, hvordan arbejdsdagen kan blive lidt bedre:

  1. Drik god kaffe
  2. Husk at holde pause
  3. Gå en tur hvis vejret er godt
  4. Undgå at arbejde over
  5. Prøv at følg en almindelig plan for din arbejdsdag

Det første råd, er også et råd, som Daniel allerede har taget i brug:

Billede af Daniels hjemmekontor

Emilie C. - Marketing for Tyskland

Emilie C. arbejder fra Tyskland af, da hun normalvis arbejder på Debitoor-kontoret i Berlin. Hun påpeger vigtigheden i at skabe socialt samvær i løbet af arbejdsdagen.

"Jeg har ikke et super spændende råd, men det der virkelig hjælper mig er at have ikke-arbejdsrelaterede opkald med andre i løbet af dagen. Det giver lidt socialisering dagen igennem og giver nogle gode små pauser"

Billede af Emilie C.'s hjemmekontor

Paula - SEM-specialist

Paula har også en række råd, hun gerne vil dele ud af:

"Jeg vil anbefale, at man skaber en rutine på en 8 timers arbejdsdag. Jeg kan godt lide at bruge notesblokke, og jeg kan simpelthen ikke leve uden en to-do list"

Hun fortæller også, at det er vigtigt for hende at holde pause, hvor man enten tager en kaffe eller strækker benene. Midt på dagen i frokostpausen, kan hun også anbefale, at man går en lille tur, da det er med til at give energi til resten af arbejdsdagen. Derudover har hun følgende råd:

  1. Lyt til musik
  2. Læg telefonen væk
  3. Arbejd det samme sted

Billede af Paulas hjemmekontor

Hugo - Chef for UX

Hugo er en af de kolleger, der har allermest erfaring med at arbejde hjemmefra. Før Hugo fandt vej til Debitoor, arbejdede han hjemmefra i knap fem år som selvstændig. Hans bedste råd kommer her:

"Du har brug for et godt set-up. Det er vigtigt, at du ikke kun har de ting, som du har "brug" for såsom computer, stol, bord, mus osv. Det er også vigtigt, at du skaber det sted, du sidder. Du har brug for at have forskellige zoner i din lejlighed/hus, så du har et sted, hvor du arbejder, slapper af, spiser osv."

Han forklarer også, at da han startede som selvstændig, havde han meget store ambitioner, og endte derfor med at arbejde op til 15 timer dagligt. Derfor understreger han vigtigheden ved at have en struktur for dagen, så man ved, hvornår man arbejder, hvornår man spiser, og hvornår de små pauser skal holdes.

"For at skabe struktur satte jeg dengang alarmer, hvor den første indikerede, hvornår min arbejdsdag skulle starte. Den anden alarm lød, når jeg skulle spise frokost, og når den tredje alarm gik i gang, betød det, at jeg havde fri"

Billede af Hugos hjemmekontor

Izabella - Webudvikler

Udover at Iza har et mega lækkert hjemmekontor (måske ikke så godt for kroppen i længden), så har hun også givet os et råd:

"Jeg prøver at skifte, det sted jeg arbejder fra i løbet af dagen. Det hjælper mig med at holde fokus, og så undgår jeg også at kede mig"

Billede af Izabellas hjemmekontor

Emilie J. - Marketing og kundeservice for Frankrig

Det næste råd kommer fra Emilie, der også har god erfaring med at arbejde hjemmefra.

"Sid ved et vindue eller i et værelse hvor der er et naturligt lys. Det giver energi, og hjælper mig med at holde øje med, hvad tiden er"

Billede af Emilie J's hjemmekontor

Katie - Marketing og kundeservice for Storbritannien

Katie råder alle til at få noget sol og lidt motion i løbet af dagen. Hun fortæller:

"Jeg bor i en lille lejlighed, så jeg prøver at lave 20 minutters øvelser på min altan hver morgen. Når det er tid til frokost, prøver jeg også at tage en 15 minutters YouTube træning - også ude på altanen. Det hjælper mig med at holde min energi oppe og holde fokus hele dagen"

Billede af Katies hjemmekontor

Niklas - Leder for mobilappen

Niklas tager det, at arbejde hjemme, som en fordel da man så kan lave en lækker frokost.

"Brug lidt mere tid på frokost og lav noget. Udnyt at du er hjemme og forbered en lækker og sund frokost. Det gør også, at du kommer op af stolen midt på dagen - jeg gør det hver dag, og jeg elsker det!"

Billede af Nicklas hjemmekontor

Amalie - Marketing og kundeservice for Danmark

Jeg selv arbejder også hjemmefra, selvom jeg kun arbejder på kontoret to gange ugentligt. Mit tip er at planlægge dine pauser gennem dagen på forhånd, da det gør det lidt nemmere at komme igennem dagen.

Derudover er jeg fan af at gå en tur i min frokostpause, da det giver mig luft til hovedet, og som gør resten af dagen meget bedre og effektiv. Som et lille ekstra tip kan jeg anbefale at lave en to-do liste over, hvad dagen skal bringe. Det gør, at jeg er effektiv hele dagen igennem!

Billede af Amalies hjemmekontor

Amalie
Skrevet af
den 1. april 2020
Log in

Debitoor er nu SumUp!

Debitoor-applikationen er lukket ned, men hvis du leder efter et alt-i-én-faktureringsprogram, kan SumUp tilbyde alt, hvad du skal bruge. SumUp er mere end blot et faktureringsprogram. Vi tilbyder en række integrerede værktøjer, der hjælper dig med at drive din virksomhed nemt og effektivt. Begynd at strømline dine fakturaer, betalinger og regnskaber i dag!

Gå til SumUp