Alle opslag

Hej, jeg hedder Amalie

Et billede af en pige

Mit navn er Amalie, og jeg er det nyeste skud på stammen hos Debitoor. Jeg er studentermedhjælper og hjælper de danske kunder, når de har brug for det. Derudover skriver jeg tekster til hjemmesiden, som kan give svar på de spørgsmål, som selvstændige måtte have til regnskab og fakturering.

Jeg er født og opvokset i Taastrup uden for København, og har altid elsket at skrive. Da jeg startede på Roskilde Universitet, for at læse dansk og kommunikation, fløj jeg fra reden, og jeg er nu bosat i Roskilde i en hyggelig, lille lejlighed. Når jeg ikke arbejder på kontoret, eller analyserer kampagner og eventyr, så elsker jeg at gå ture og lytte til podcast. Udover elsker jeg at se “true crime” dokumentarer - bare ikke når jeg er alene hjemme, og det er mørkt.

Jeg elsker også at rejse og mine to yndlings destinationer er uden tvivl New Zealand og USA. Rejserne har givet mig lidt af hvert, og derfor har jeg både bungeejumpet fra 134 meter i New Zealand, slikket sol på Santa Monica Beach og snorklet med rokker på Maldiverne.

Nu ved du lidt mere om hende pigen som sidder bag skærmen og hjælper dig!

Bedste hilsner,

Amalie

Amalie
Skrevet af
den 2. maj 2019
Log in

Debitoor er nu SumUp!

Debitoor-applikationen er lukket ned, men hvis du leder efter et alt-i-én-faktureringsprogram, kan SumUp tilbyde alt, hvad du skal bruge. SumUp er mere end blot et faktureringsprogram. Vi tilbyder en række integrerede værktøjer, der hjælper dig med at drive din virksomhed nemt og effektivt. Begynd at strømline dine fakturaer, betalinger og regnskaber i dag!

Gå til SumUp