Alle opslag

Spar tid med et faktureringsprogram

Vi ved, at du har travlt med din virksomhed, og det kan være svært at finde nok timer i døgnet til alt det, du gerne vil. Derfor er det vigtigt at vinde ekstra tid, hvor det er muligt. Et af de steder, hvor du kan spare tid er, når du sender dine fakturaer.

En person der sparer tid ved at lave sine fakturaer i et faktureringsprogram

Hurtigt og enkelt at sende fakturaer

Debitoor regnskabsprogram er designet således, at programmet skal være nemt og ligetil. Derfor kan du hurtigt finde ud af, hvordan du laver en ny faktura, og hvor du ser, hvilke fakturaer der ikke er betalt.

Du skal ikke sætte dig ind i, hvilke lovkrav der er til en faktura. Når du går ind og opretter en ny faktura, skal du blot udfylde de tomme felter. Debitoor holder øje med lovgivningen for dig, og du kan derfor være sikker på, at din faktura overholder kravene. Og ikke nok med det, så kan du vælge mellem 8 forskellige designs til din faktura, så fakturaen afspejler din virksomhed.

Mindre dobbeltarbejde med faktureringsprogram

Nogle virksomheder har ofte de samme kunder og sælger de samme varer eller ydelser. Hvis virksomheden derfor ikke benytter sig af et faktureringsprogram, skal virksomheden gang efter gang indtaste de samme informationer - og hvem gider lave dobbeltarbejde, hvis det kan undgås?

Og det kan netop undgås! I Debitoor faktureringsprogram kan du nemlig oprette kunder, varer og ydelser i dit system således, at du altid har informationerne liggende.

Fra tilbud til faktura

I visse tilfælde sender virksomheder først et tilbud på den ydelse, eller den vare, de vil sælge, og hvis tilbuddet accepteres, bliver der efterfølgende udformet en faktura. Det er her vigtigt, at al information på tilbuddet også er den samme information, som står i fakturaen. Du må derfor ikke ændre i betingelserne eller prisen i tilbuddet, da det ikke er det tilbud, som kunden har accepteret. Der må kun ske ændringer, hvis det er aftalt med kunden.

Du slipper for at skulle dobbelttjekke, om de informationer der står i tilbuddet, er de samme, som de informationer der står i fakturaen. I Debitoor regnskabsprogram kan du nemlig med ét enkelt klik lave dit tilbud om til en faktura.

Bedre overblik over din fakturering

Det kan ofte være svært at have det fulde overblik over ens fakturaer. Man vil jo gerne sikre sig, at alt er, som det skal være, og at ens fakturaer bliver betalt til tiden. Du kan nemmere få et overblik over dine fakturaer, hvis de alle er samlet i et faktureringsprogram. Der kan du nemt se, hvilke fakturaer der er betalt, og hvilke der mangler.

Du kan altså spare tid ved at bruge et faktureringsprogram - på den måde kan du få tid til alt det sjove. Hvis du vil prøve Debitoor regnskabsprogram af først, kan du få 7 dage gratis inden du beslutter dig.

Amalie
Skrevet af
den 7. maj 2019
Log in

Debitoor er nu SumUp!

Debitoor-applikationen er lukket ned, men hvis du leder efter et alt-i-én-faktureringsprogram, kan SumUp tilbyde alt, hvad du skal bruge. SumUp er mere end blot et faktureringsprogram. Vi tilbyder en række integrerede værktøjer, der hjælper dig med at drive din virksomhed nemt og effektivt. Begynd at strømline dine fakturaer, betalinger og regnskaber i dag!

Gå til SumUp