Alle opslag

Opret dine varer og ydelser i Debitoor

Fakturering fylder meget i hverdagen for små virksomheder, og for nogen kan det være en tidskrævende proces. Debitoor Faktureringsprogram er lavet til små virksomheder, der ønsker at kunne fakturere og bogføre på en nem og brugervenlig måde. Første skridt mod en god faktureringsproces er at oprette virksomhedens varer og ydelser i Debitoor.

Et billede af en bruger af Debitoor der opretter en vare i Debitoor faktureringsprogram

Oftest sælger virksomheder mere eller mindre de samme varer og ydelser, og der vil derfor altid være produkter, der går igen på de fleste fakturaer. Netop derfor kan det være en fordel af oprette et varekartotek, så alle de varer og ydelser kan findes ét sted.

Opret dine varer og ydelser

Det er ganske enkelt og ligetil at oprette varekartoteket i Debitoor, men det kan godt være en god ide at sætte lidt tid af til det - alt efter hvor mange varer og ydelser man har i virksomheden. Selvom vi i denne artikel skifter mellem at omtale varer som ydelse og varer, gør det ingen forskel for, hvordan man opretter dem i varekartoteket.

Sådan opretter du en vare/ydelse i Debitoor:

 1. Log ind på din Debitoor konto
 2. Klik på 'Varer' ude i venstre side af menuen
 3. Klik på 'Ny vare' oppe øverst
 4. Du vil nu kunne se det, som du kan se nedenfor

Et billede af skærmen hvor man opretter en vare

 1. Nu skal du udfylde de felter, der er markeret med en *
 2. Hvis du har lyst, kan du udfylde de resterende felter og uploade et billede
 3. Afslut ved at klikke på 'Gem'

Det er forskelligt, hvor grundig en beskrivelse vores kunder giver, men en tommelfingerregel er, at beskrivelsen skal gøre, at man ikke er i tvivl om, hvilken vare eller ydelse der er tale om.

Forskellige enheder når en vare og ydelse oprettes

Når du opretter en vare, vil det være mest normalt at bruge enheden stk., men i andre tilfælde giver det ikke mening. Derfor har vi gjort sådan, at du kan vælge mellem en lang række enheder:

 • Timer
 • Dage
 • Måneder
 • Stk.
 • Kartoner
 • Kg.
 • Km.
 • LM
 • Ord
 • Uger
 • Sekunder ... Og mange, mange flere!

Ved at bruge det hele rigtige label er chancen for at kunden forstår fakturaen også meget større. Det er nemlig godt, hvis virksomheder laver så udførlige fakturaer som muligt, så kunden ikke er i tvivl om, hvad deres penge går til.

Find alle varer og ydelser i varekartotek

I takt med at du får oprettet flere og flere af dine varer eller ydelser, kan du finde dem alle sammen i et samlet varekartotek. For at finde dit varekartotek skal du blot klikke på 'Varer' ude i venstre side - ligesom da du skulle oprette en vare. Du vil nu kunne se en liste over alle de varer eller ydelser, du har oprettet i Debitoor.

Et billede af et varekartotek i Debitoor

Hvis du er en af de virksomheder, der har rigtig mange varer at tilbyde, så kan du med fordel bruge søgefunktionen til at finde frem til den vare, du søger efter. Søgefeltet findes oppe i højre hjørne, og på billedet ovenfor kan du se, at det er der, hvor det er fremhævet.

Få lavet en faktura hurtigere

Efter at du har været flittig og oprettet dine mange varer eller ydelser, så er du godt på vej mod at gøre fakturering endnu nemmere, end det allerede er i Debitoor.

En af de største grunde til at oprette ens varekartotek er, at det forenkler faktureringen gevaldigt! Når du opretter en faktura vil det sådan ud, hvor du skal tilføje dine varer:

Et billede af varesektionen i faktura

Som du kan se, er der to pile ud fra der, hvor man indskriver den pågældende vare, og det er ved at klikke på dem, at fold-ud-menuen kommer frem. Her kommer alle varer og ydelser fra varekartoteket frem. Du skal bare vælge, hvilken vare der skal faktureres for, og så vil alle informationerne automatisk indgå i fakturaen.

Amalie
Skrevet af
den 12. oktober 2020
Log in

Debitoor er nu SumUp!

Debitoor-applikationen er lukket ned, men hvis du leder efter et alt-i-én-faktureringsprogram, kan SumUp tilbyde alt, hvad du skal bruge. SumUp er mere end blot et faktureringsprogram. Vi tilbyder en række integrerede værktøjer, der hjælper dig med at drive din virksomhed nemt og effektivt. Begynd at strømline dine fakturaer, betalinger og regnskaber i dag!

Gå til SumUp