Alle opslag

Fakturering for kostvejledere

Du har så meget styr på ernæring og sundhed, at du med glæde vil hjælpe andre med at få samme indsigt. Du vil helst bruge din tid på at hjælpe dine klienter, men vi kan ikke komme udenom, at du bør have styr på dit regnskab og fakturering.

Send fakturaer som kostvejleder med et faktureringsprogram

Det heldige er, at jeg kan hjælpe dig med at blive klogere på, hvordan du nemmest kan holde styr på dit regnskab og sende fakturaer til dine klienter. I langt de fleste tilfælde vælger kostvejledere og andre selvstændige at benytte sig af et online fakturerings- og regnskabsprogram, da det simpelthen er nemmere og sparer dem for en masse tid.

Jeg vil guide dig igennem nogle af de fordele, der er ved at benytte et online regnskabsprogram, når man til dagligt arbejder med kostvejledning.

Få betaling hurtigere med et faktureringsprogram

Jeg ved, at du gerne vil hjælpe andre, men du ved også selv, at du ikke kan hjælpe andre uden at få en krone for det. Der vil altid være kunder, der betaler med det samme, men der vil også være dem, som udskyder betalingen. Du kan desværre ikke styre, hvornår dine klienter betaler, men du kan være med til at fremskynde processen.

For at hjælpe betalingen på vej kan du for det første sørge for, at din klient har alle de nødvendige informationer, de skal bruge for at kunne betale fakturaen. Hvis kunden først skal spørge efter oplysningerne, kan betalingen trække ud. I Debitoor regnskabsprogram kommer dine kontooplysninger automatisk med på alle de fakturaer du sender - så slipper du for at indtaste kontooplysningerne gang efter gang.

Få din faktura betalt med SumUp

For det andet kan du forbinde din Debitoor konto med en SumUp konto. Hvis du ikke er bekendt med SumUp, så er det kort sagt en hurtig og nem måde at foretage en online betaling. Ved at koble din Debitoor konto til SumUp, kan du sende din faktura til din klient, hvor der, i mailen, er vedhæftet et link.

Kunden trykker efterfølgende på linket, hvorefter kunden skal udfylde manglende informationer - få minutter efter modtager du betalingen, og du kan se betalingen i din Debitoor konto. Ved at følge linket slipper din kunde for at indtaste dine kontooplysninger, og beløbet vil allerede fremgå. Ved at benytte online betaling gør du det nemmere for både dig og dine kunder.

Professionelt design på dine fakturaer

Fra start til slut stræber du efter at være den bedste kostvejleder for dine kunder. Mange anser ikke faktureringen for at være noget særligt, hvilket er ærgerligt. Hvor fedt ville det ikke være, hvis du kunne sende en faktura til en klient, der afspejler din passion?

Som bruger af Debitoor kan du selv designe dine fakturaer, og det er endda selvom, du ikke er ekspert på det område. Hvis du har et firmalogo, kan du få logoet på dine fakturaer. Du kan derudover selv bestemme, hvilket design din faktura skal have, så det passer lige præcis din virksomhed. Du kan altså ændre alt fra farve til skrifttype til design, og hvilke oplysninger du vil have på fakturaen.

Opret dine ydelser og programmer i dit faktureringsprogram

Jeg kan forestille mig, at du har en række ydelser, du tilbyder til dine kunder. Du tilbyder muligvis en række forskellige forskellige pakker, der alle indeholder noget forskelligt til hver sin pris.

I Debitoor regnskabsprogram har du mulighed for at oprette alle dine ydelser, så de bliver samlet ét sted. Når du skal oprette og sende en faktura til en klient, kan du bare vælge den specifikke ydelse, du vil fakturere din klient for - og vupti, så er fakturaen klar.

Ny vare i Debitoor regnskabsprogram

Når du opretter en vare, kan du samtidig lave en beskrivelse af den. Det kan være ret nyttigt, hvis du eksempelvis tilbyder flere programmer. Ved at lave en beskrivelse af det program du sælger, kan kunden på fakturaen igen se, hvad der betales for.

Send dine fakturaer på farten

Vi er her for at hjælpe dig - ikke begrænse dig. Derfor har vi gjort det muligt for dig at have friheden til at styre dit regnskab og fakturering fra det sted, du ønsker. Du kan både sende en faktura fra din laptop, men vores app gør det muligt for dig at sende en faktura fra din telefon. Du er altså ikke længere fastlåst til hjemmekontoret, når regnskabet skal ordnes. Appen findes til iPhone og Android.

Når man har en virksomhed, følger der også en masse udgifter med, og de udgifter skal selvfølgelig også registreres i dit regnskab. Har du eksempelvis købt en ny vægt, kan du tage et billede af kvitteringen, og så bliver vægten automatisk registreret i dit regnskab.

Har du bare brug for et hurtigt overblik, så kan du også få dette i appen. På forsiden kan du se dit samlede salg, hvilke fakturaer der ikke er betalt, og hvilke der er.

Nu er du klædt godt på til at kaste dig ud i at fakturere og styre dit regnskab i Debitoor. Du kan prøve faktureringsprogrammet gratis i 7 dage. Sidder du stadig tilbage med nogle spørgsmål, så tøv ikke med at skriv til mig - så hjælper jeg dig med at blive en stjerne til regnskab!

Amalie
Skrevet af
den 21. maj 2019
Log in

Debitoor er nu SumUp!

Debitoor-applikationen er lukket ned, men hvis du leder efter et alt-i-én-faktureringsprogram, kan SumUp tilbyde alt, hvad du skal bruge. SumUp er mere end blot et faktureringsprogram. Vi tilbyder en række integrerede værktøjer, der hjælper dig med at drive din virksomhed nemt og effektivt. Begynd at strømline dine fakturaer, betalinger og regnskaber i dag!

Gå til SumUp