Alle opslag

Fakturering på farten

Som selvstændig har du muligvis dit eget hjemmekontor, fordi det er mest praktisk. Det er sikkert også hjemme, du har alle dine papirer og fakturaer liggende. Men ville det ikke være skønt at komme lidt ud fra kontoret - bare en gang imellem?

En kvinde sender en faktura paa farten

Hvis du benytter et online regnskabsprogram som Debitoor, kan du fakturere og ordne dit regnskab, selvom du ikke er på kontoret. Så sidder du en dag, og gerne vil ud fra de faste rammer, så kan du sagtens styre økonomien og fakturere fra andre steder. Om det sted er en park, en café eller et bibliotek bestemmer du helt selv!

Du vælger frit, om du vil medbringe din computer, når du forlader kontoret. Du kan nemlig sende fakturaer direkte fra din telefon ved hjælp af vores app. Smart ikke?

Hvordan kan appen hjælpe mig med mit regnskab?

Fra appen kan du både sende en faktura, et tilbud og endda tilføje en udgift til dit regnskab.

Med få klik kan du oprette og sende en faktura til din kunde, og samtidig beholde fakturaens professionelle design. Med et enkelt swipe bliver din faktura sendt direkte til kunden, og du får en påmindelse, når kunden har set og accepteret fakturaen. Når fakturaen er accepteret, kan du kun vente på, at pengene ruller ind på kontoen.

Takket være OCR-teknologien er det blevet endnu nemmere at tilføje en udgift direkte via appen. Du kan nu tage et billede af en kvittering eller faktura, hvorefter alle informationerne bliver udfyldt automatisk. Du slipper derfor for at indtaste informationer såsom dato, beløb og selve udgift beskrivelsen. Alt i alt: Det sparer dig tid, og det eneste det kræver er din iPhone, eller Android telefon.

Hold styr på regnskabet på farten

Udover at du har mulighed for at sende fakturaer fra både din laptop og din telefon, kan du selvfølgelig gøre brug af andre funktioner. Du kender måske til problemet: du har sendt en masse fakturaer gennem det seneste stykke tid, men når du tjekker din konto, kan det være svært at overskue, hvilke fakturaer der mangler at blive betalt.

I Debitoor faktureringsprogram kan du, når det passer dig, uploade dit kontoudtog. Så matcher Debitoor selv beløbene på din konto med fakturaerne, hvilket giver dig et hurtigt overblik over, hvilke fakturaer der er betalt, og hvilke der ikke er.

Mangler der betaling for en faktura, som har overskridet betalingsfristen? Imens du er på farten, kan du på 30 sekunder sende en rykker til kunden ved hjælp af din mobil eller laptop. Med en rykkerprocedure får du et overblik over, hvordan og hvornår du bør sende rykkere.

Du er nu blevet en del klogere på, hvordan fakturering på farten gør dit liv, som selvstændig, lidt nemmere!

Amalie
Skrevet af
den 21. maj 2019
Log in

Debitoor er nu SumUp!

Debitoor-applikationen er lukket ned, men hvis du leder efter et alt-i-én-faktureringsprogram, kan SumUp tilbyde alt, hvad du skal bruge. SumUp er mere end blot et faktureringsprogram. Vi tilbyder en række integrerede værktøjer, der hjælper dig med at drive din virksomhed nemt og effektivt. Begynd at strømline dine fakturaer, betalinger og regnskaber i dag!

Gå til SumUp