Alle opslag

Hvad blev der lavet af forbedringer i Debitoor i 2019?

I løbet af år 2019 er der sket en del i udviklingen af Debitoor Regnskabsprogram. Vi har foretaget ændringer, der gerne skulle gøre livet nemmere for alle de seje selvstændige, vi har som kunder.

Billede af Debitoor program på en computer og en iPhone 8 med det nye design

Forbedringerne har været mange, og det kan måske være svært at huske et helt års udvikling, og derfor har vi skrevet denne artikel til dig.

Ændret design i leverandør-fanen

En af de designændringer der først så dagens lys, var det nye design for leverandørsiden. Det er sådan, at i programmet kan du oprette leverandører, og her skrive ind hvilke udgifter der er. Samtidig kan du følge med i, om udgiften er betalt eller ej.

Som en ekstra ting kan der også tilføjes yderligere oplysninger om leverandøren. Det kan eksempelvis være, hvis leverandøren foretrækker at få sine penge en bestemt dag, eller hvis der er særlige betingelser.

Designet har gjort brugerfladen mere intuitivt og mere behageligt at bruge.

Ændret design i programmet

Et af de sidste store ændringer, som vores fantastiske design team har foretaget er at rykke funktionsoversigten ud i venstre side. Det har forbedret brugervenligheden, da brugerne med det nye design bl.a. får udnyttet skærmen bedre end før. Derudover giver det også plads til at implementere flere nye funktioner i fremtiden.

Ændringen er blot et af de første skridt i retningen mod et design, der bliver mere intuitivt at bruge.

En animation af det nye design i Debitoor Regnskabsprogram

Hvis du er mere nysgerrig på det ændrede design, kan du læse vores anden artikel, der handler om det nye design.

Mulighed for flere bilag ved hver udgift

En funktion der var meget efterspurgt for vores brugere var at kunne vedhæfte mere end ét bilag til hver udgift. Vi lyttede og brugerne har nu mulighed for at vedhæfte flere bilag til samme udgift. Dette er eksempelvis en stor hjælp, når kvitteringen er så lang, at den strækker sig over flere billeder.

En mobil app i forbedring

Flere og flere ting foregår efterhånden på mobilen, hvilket stiller øgede krav til mobil appen - både til Android og til iPhone. I løbet af året har vores mobil app være i stor forbedring, og nu er synkroniseringen mellem mobil app og web app blevet forbedret yderligere.

Derudover opleves der også færre fejl fra brugernes side af, når mobil appen benyttes.

Grønland og Færøerne blev en del af Debitoor-universet

For at al fakturering og bogføring i et firma sker korrekt, er det vigtigt at virksomheden registrerer sig i det rigtige land. Derfor har vi nu gjort det muligt for brugerne at vælge Grønland og Færøerne , når de går i gang med at benytte Debitoor.

I den forbindelse har vi fået vores første bruger fra Færøerne, og vi glæder os til at få andre brugere med i familien.

Hvad bringer 2020?

Det er efterhånden almindeligt at lave et nytårsforsæt, når et nyt år nærmer sig sin slutning - og hos os er det ingen undtagelse.

Vi vil i 2020 bestræbe os på fortsat at gøre brugernes liv en smule lettere, og i den forbindelse vil vi blive ved med at lave forbedringer i programmet.

Vi ses i 2020!

Amalie
Skrevet af
den 20. december 2019
Log in

Debitoor er nu SumUp!

Debitoor-applikationen er lukket ned, men hvis du leder efter et alt-i-én-faktureringsprogram, kan SumUp tilbyde alt, hvad du skal bruge. SumUp er mere end blot et faktureringsprogram. Vi tilbyder en række integrerede værktøjer, der hjælper dig med at drive din virksomhed nemt og effektivt. Begynd at strømline dine fakturaer, betalinger og regnskaber i dag!

Gå til SumUp