Alle opslag

Velkommen til Debitoor

Hej med dig bag skærmen! Velkommen til Debitoor’s blog. Måske er du ny på siden, eller måske ved du godt, hvem vi er. Lige meget hvad synes vi, at det er god stil at introducere os selv alligevel.

Et faktureringsprogram og regnskabsprogram samlet der hjaelper selvstaendige

Hele vores historie startede tilbage i 2012. Mange ting har ændret sig siden da, men én ting er stadig den samme: vi vil hjælpe iværksættere og freelancere med at nå deres mål. Vi vil hjælpe dig, som hver dag kæmper, og hjælpe dig, som ikke synes regnskab er særlig sjovt.

For at give en hjælpende hånd har vi lavet et program, der kan gøre regnskabsføring nemmere. Vi vil gøre det nemmere at sende fakturaer og blive betalt, og det hele skal kunne gøres med få klik.

Bliv en stjerne til regnskab med Debitoor

Vi ved, hvor svært det kan være at føre regnskab, holde styr på regninger og blive betalt. Man kan nemt komme til at drukne i papirer og miste overblikket. Du synes måske også, at der er sjovere ting at lave end papirarbejde. Men både du og jeg ved, at økonomien er et emne, vi ikke kan undgå.

Den barske sandhed er jo, at hvis der ikke er styr på økonomien, mindskes chancen for succes. Vi vil hjælpe dig med at tage tyren ved hornene, og en gang for alle gøre din virksomhed så succesfuld, som den fortjener.

Vi har lavet et regnskabsprogram, som gør at du bliver en stjerne til regnskab og bare rolig - vi skal nok hjælpe dig hele vejen.

Hvad kan Debitoor regnskabsprogram hjælpe mig med?

I regnskabsprogrammet kan du holde øje med dine indtægter og udgifter samtidig med, at du nemt kan sende fakturaer til dine kunder. Vi ved, at du har travlt med at forfølge dine drømme, og derfor har vi udviklet en app til iOS og Android, så du på under 1 minut kan lave og sende en faktura. Det lyder ret lige til, ikke?

Du har mulighed for at skræddersy dine fakturaer, så designet bedst muligt repræsenterer dit firma. På den måde fremstår du mere troværdig og professionel overfor dine kunder.

Vores enkle design gør det overskueligt for dig at se bl.a., hvilke fakturaer der er betalte, hvilke regninger du selv mangler at betale, og hvor meget dine indtægter er for en bestemt periode. Støder du på ord inden for regnskab der er uklare, så har vi din ryg. Er du usikker på ord som moms, overskud og afskrivning, kan du slå det op i vores online regnskabsordbog. Den er skrevet med henblik på, at alle skal kunne forstå begreberne. Sammen gør vi dig til en stjerne indenfor regnskab og fakturering.

På denne blog vil vi komme omkring emner, som du måske går og tænker over. Vi vil bl.a. give dig et indblik i, hvordan du kan spare tid ved at lave online fakturaer, og hvad en faktura skal indeholde. Ligesom vores online regnskabsordbog, har vores blog til formål at gøre dig klogere på verdenen indenfor fakturering og regnskab.

Jeg glæder mig til, at du vil læse med!

Amalie
Skrevet af
den 5. april 2019
Log in

Debitoor er nu SumUp!

Debitoor-applikationen er lukket ned, men hvis du leder efter et alt-i-én-faktureringsprogram, kan SumUp tilbyde alt, hvad du skal bruge. SumUp er mere end blot et faktureringsprogram. Vi tilbyder en række integrerede værktøjer, der hjælper dig med at drive din virksomhed nemt og effektivt. Begynd at strømline dine fakturaer, betalinger og regnskaber i dag!

Gå til SumUp