Alle opslag

Hvad kan Debitoors app?

Som du nok har fundet ud af, har Debitoor udviklet en app til både iPhone og Android. Appen gør det muligt for dig at have hele dit regnskab og alle dine fakturaer med på farten. Alle de ændringer du foretager på din laptop ændres automatisk også i din app.

Du kan oprette en udgift, et tilbud og en faktura i Debitoors app

Debitoors app har mange funktioner, og du kan selv gå på opdagelse i den efter, at du har hentet den ned. Vi vil gennemgå enkelte af de funktioner, der gør dit liv som selvstændig meget nemmere.

Få et overblik over regnskabet

Når du åbner appen får du, som det første, et overblik over dit regnskab. Her er et søjlediagram, så du nemt kan se, hvilke måneder virksomheden har haft størst salg. Du kan derudover se dit samlede salg, hvilke fakturaer der er ubetalte, og hvilke fakturaer du mangler at modtage betaling for.

Hvis der er en faktura, som ikke er betalt, kan du også gå ind på fakturaen og se, hvor meget betalingsfristen er overskredet med, og hvornår du i første omgang sendte kunden en faktura. Er der sket det, at du har modtaget betaling for fakturaen, men den indtægt ikke er registreret, kan du gå ind og tilføje betalingen manuelt. Det kan jo være, at kunden har betalt dig kontant eller på anden måde afgivet sin betaling.

Opret en udgift med Debitoors app

En af de ekstra gode features ved appen er, at du kan oprette en udgift på under ét minut. Det sker ofte, at man køber nye ting sin virksomhed imens, at man er på farten, og når man kommer hjem er kvitteringen væk, og men glemmer at registrere udgiften i sit regnskab.

Det er yderst vigtigt, at alle indtægter og udgifter bliver registreret i regnskabet, for ellers kan virksomhedens resultat give et misvisende billede. Umiddelbart kan små udgifter virke ubetydelige, men hvis der løbende er mange små udgifter, så er den samlede udgift pludselig høj. En god vane kan være, at man hver uge gennemgår sine kvitteringer og ser på, hvilke udgifter man har haft den seneste uge.

Nogen vælger måske at registrere en udgift i det øjeblik, at købet har fundet sted, og hvis du er en af dem, kan det være rart at kunne oprette udgiften på telefonen. Når du opretter udgiften kan du samtidig tage et billede af kvitteringen, så kan du til hver en tid dokumentere dit køb - på den måde er du heller ikke på den, hvis kvitteringen pludselig er væk.

Opret et tilbud med Debitoors app

I mange tilfælde kan det være utrolig praktisk, hvis man kan oprette et tilbud - også selvom man ikke er på kontoret, eller har sin laptop med sig. Det kan være, at du lige er blevet ringet op af en potentiel kunde, som godt kunne tænke sig et tilbud på nogle af dine ydelser. Du har ikke din laptop, men hvis du har appen, kan du alligevel sende et tilbud afsted.

Opret et tilbud i Debitoors app

Man skal huske, at tilbud er særlig vigtige, da man sender et tilbud før, at handlen er i hus. Det er derfor vigtigt, at tilbuddet bliver sendt afsted hurtigt og med korrekte informationer. Så hvis du kan sende et tilbud afsted til den potentielle kunde forholdsvis hurtigt, viser du også, at du er interesseret i kunden.

Opret en faktura med Debitoors app

Ligesom med et tilbud, kan du også oprette en faktura direkte i appen. I appen skal du udfylde de samme informationer, som du skal udfylde, hvis du sidder på din laptop. Der er dog en måde, du kan gøre det væsentlig nemmere for dig selv på.

Ved at oprette både kunder og varer løbende på din konto, kan du meget hurtigere oprette og sende en faktura. Lad os antage, at du arbejder som kørelærer, kan det være en stor fordel, hvis du har tilføjet priser på både teoriforløb, en køreprøve, lovpakken osv. på forhånd

Hvis du løbende holder dit vare- og kundekartotek/debitorkartotek opdateret, skal du blot vælge din kunde og vare, og så bliver fakturaen klar på ingen tid.

Hav Debitoors kundeservice lige ved hånden

Hvis du har brug for hjælp, er hjælpen aldrig langt væk. Med appen lige ved hånden, kan du altid få kontakt til vores kundeservice alle hverdage fra 9-17. Du kan starte en samtale med en af vores medarbejdere, og så vil vi svare dig, så hurtigt vi kan. Hvis du har slået notifikationer til, vil du få en besked, når vi har givet dig svar på dit spørgsmål.

Amalie
Skrevet af
den 11. juni 2019
Log in

Debitoor er nu SumUp!

Debitoor-applikationen er lukket ned, men hvis du leder efter et alt-i-én-faktureringsprogram, kan SumUp tilbyde alt, hvad du skal bruge. SumUp er mere end blot et faktureringsprogram. Vi tilbyder en række integrerede værktøjer, der hjælper dig med at drive din virksomhed nemt og effektivt. Begynd at strømline dine fakturaer, betalinger og regnskaber i dag!

Gå til SumUp